Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Deset obaveznih jesenjih komada

izvor: Super žena
| Moda | 0 komentara

Jesen je uveliko stigla, a sa njom i novi modni trendovi. Međutim, neki od njih nisu novi, već su se osveženi vratili na velika vrata. Pročitajte kojih to deset komada obavezno morate imati u plakaru ove jeseni.

1. Crni sako

Klasičan i ženstveni crni sako pristaje svim građama tela. Možete ga upariti sa bilo čim: farmerkama, kratkim haljinama, suknjicama... Nađite onaj koji odgovara vašem telu i naglašava struk (ne želite da nosite sako koji izgleda kao da vas je progutao).

2. Leopard ešarpa

Čak i na običnu majicu i džins, aksesoar kao što je ešarpa sa animal printom upotpuniće vaš izgled tokom jesenjih dana.

3. Crvene baletanke

Crna boja je uvek pravi izbor, ali pop crvene baletanke privlačiće pažnju na pravi način. Za dobitnu kombinaciju uparite ih sa crnim kaputom i osvežite jesen.

4. Majica na šare

Retro majica na horizontalne šare doživela je veliki comeback u jesenjoj sezoni. Odlično izgleda kada se upari sa jarkim bojama ili ispod crnog sakoa.

5. Velika ogrlica

Najbolja opcija podrazumeva da imate klasične komade u plakaru i brdo aksesoara sa kojima ćete se igrati. Velika ogrlica lako će učiniti da jednostavni outfit izgleda snažno i ženstveno.

6. Mala crna haljina

Svaka žena odavno zna da mora imati malu crnu haljinu u plakaru, ali je važno da investira u onu koja je posebna. Potražite haljinu sa detaljem (zanimljivi rukav, pojas) koji je čini jedinstvenom.

7. Crne neprozirne čarape

Odličan par čarapa učiniće da vaše noge izgledaju mršavije i pomoći će vam ako je vaša haljina previše kratka.

8. Masivan sat

Koliko služi svrsi, sat ujedno predstavlja i jako važan aksesoar. Zlatan sat je najbolji način da upotpunite outfit ove jeseni. Podesite ga da stoji opuštenije na vašem zglobu i tako izgleda kao narukvica.

9. Klasičan trenč kaput

Kupovinu ovakvog kaputa smatrajte investicijom – nosićete ga zauvek, čak i ako vam varira težina. Tražite klasičan model koji prati siluetu i ima pojas da naglasi struk. Možete ga nositi bukvalno uz svaki komad odeće.

10. Zvoncare

Ovakav kroj dobro stoji svakoj telesnoj građi. Uparite ih sa platformama kako biste dobili dodatnu visinu što će učiniti da izgledate casual, a osećate se udobno.

Foto: FreeDigitalPhoto.net

prethodna strana 1 od 32 sledeca idi na stranu