Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Upoznajte najbolje obučenu Srpkinju

izvor: Super žena
| Moda | 23 komentara

Urednici čuvenog američkog modnog magazina "Veniti fer" srpsku blogerku Jelenu Višnjić uvrstili su u listu najbolje odevenih žena na svetu. O uspehu bloga i ličnom stilu govorila je za "Bulevar B92"...

Jelena je već poznato lice u svetu mode. Pojavljivala se na stranicama italijanskog "Voga", a bila je zaštitno lice više kozmetičkih i modnih kompanija. Do svega ovoga došla je preko svog bloga "Diotima".

"Zahvaljujući svom blogu imala sam neverovatne prilike da upoznam ljude i čujem priče za koje ne bih čula da sam ostala ovako na nivou Fejsbuka", ispričala je za "Bulevar B92".

Jelenina modna avantura počinje još na fakultetu kada su se koleginice neprestano divile njenom daru da nađe jeftine, a trendi odevne komade. Upravo je zato odlučila da otvori blog koji će predstavljati njen mali i savetodavni kutak.

Kvalitet njenog modnog bloga prepoznao je čuveni magazin "Veniti fer", koji je više puta postavljao njene fotografije na naslovnu stranu svog sajta nazivajući je najbolje obučenom Srpkinjom.

Uspehe nastavlja da niže, pa je tako dobila i svoju prvu naslovnu stranu za magazin "Plezir".

Srpska modna blogerka, osim mode, ima još jednu strast, a to je fotografija.

"Sve što radim, radim kako bih se unapredila, što je i poruka bloga", kaže ona dodajući da nikada ne deli modne savete, već inspiriše čitateljke da sopstvene ideje sprovedu u delo.

Pogledajte šta o tome kaže Jelena za emisiju "Bulevar B92"...

prethodna strana 1 od 32 sledeca idi na stranu