Odgovori na najčešće postavljana pitanja u vezi sa lepotom

izvor: Super žena
|

Predstavljamo vam listu najčešće postavljanih pitanja u vezi sa lepotom na Guglu u 2014. godini, kao i odgovore na njih…

Prikaži celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. @postovanje

  Zahvaljujem! Imam siroka interesovanja, sa kozmetikom sam radio inace, a sve sto radim posvetim se tome, stvari koje iznosim su stvari koje nigde nisam procitao vec sam dosao do zakljucka svojim istrazivanjima. Na kraju to i jeste smisao mog pisanja, volim iznositi svoja saznanja.
  Inace to mi nije struka, ali o tome ne bih, izvini molim te, samo zelim ostati anoniman.
  Pozdrav tebi!
  (Dott, 24. decembar 2014 11:01)

  # Link komentara

 2. pa ti si Dott upucen u sve sfere zivota! pitam se sta si po zanimanju :)
   (postovanje, 24. decembar 2014 00:55)

  # Link komentara

 3. Kosu treba prati cesto, to je najzdraviji nacin njene hidratacije i otklanjanja spoljnih agenasa koji se u njoj nakupe.
  Znam mnoge devojke na ovo reagovace recima da je to veliko maltretiranje kose s obzirom na neophodan tretman nakon pranja. Odmah da vam i to kazem, morate ici na to da te tretmane polako izbacujete i odaberete previ sampon i bazam za vasu kosu.
  Devojka kojoj je kosa suva treba da koristi sampon za suvu kosu, ali ogromna je greska koristiti i balzam za suvu kosu a tu gresku rade apsolutno sve zene i tu je sustinski problem, jer cak i kozmeticari isto preporucuju i naravno jednako grese, zasto? Evo objasnjenja:
  Kosa vam je suva, posto ste je oprali samponom za suvu kosu, ona tog trenutka vise nije suva, zar ne? A onda sta vi radite, koristite balzam za suvu kosu!? Pa otkud balzam zna da vam je kosa bila suva i da ce ubrzo ponovo biti, on ima svoje delovanje kakvo ima i sigurno da nece dobro delovati na vasu kosu koja je trenutno normalna i vrlo hidrirana. Tako dolazi do poremecaja tj soka korena vlasi koje se odupiru neprimerenom delovanju balzama samoj prirodi korena kose glave i tako dolazi do poremecaja lucenja i same prirodne ishrane vase kose.
  Znaci ukoliko koristite sampon za suvu kosu, balzam mora biti za normalnu i videcete vasa kosa polako ce se preporoditi.
  Isto vazi i za masnu kosu naravno, sampon za masnu a balzam za normalnu, nikako za farbanu, koristite pakovanja, jer balzam za farbanu je neutralan i sa njim ne postizete nista.
  Pozdrav!
  (Dott, 23. decembar 2014 15:30)

  # Link komentara