Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Horoskop: Šta vam donosi nova 2015. godina?

izvor: Super žena
| Zodijak | 7 komentara

Pročitajte šta su nam zvezde i planete zapisale za godinu koja se bliži...

Ovan

Kako je divno kada vam je jedan Saturn saveznik! Korak vam je lagan, spor, ali siguran. Koja je to novina za vas! Sve neracionalnosti, bure, oscilacije u vama i oko vas su iza, a vi sa mirom krećete dalje. Više pročitajte ovde.

Bik

Kako započeti priču o vama u 2015. godini kada je ljubav u pitanju? Možda na malo neobičan način… U ovoj godini ćete malo odahnuti od loših planetarnih uticaja, a kada Jupiter bude ušao u znak Device od 12. avgusta dobićete planetarnu šansu da sredite svoj život. Više pročitajte ovde.

Blizanci

Prečica u vašem životu sada ne postoji i što pre shvatite, bolje je za vas. Ono što može da se izdvoji kao lep period je ulazak Venere u Lavu i njen boravak u znaku koji voli znak Blizanca. Venerin hod biće lep, doneće zanimljive ljude u vaš život, ali sve je kratko, jer će ona na kratko aktivirati vašu dekadu i to od 5. do 16.juna. Više pročitajte ovde.

Rak

Rakovi prve dekade, naročito oni koji su rođeni pre 25.juna su zaštićeni Neptunovim uticajem koji će im doneti drugačiju filozofiju, lepe trenutke i ušuškanost od nekih nedaća koje su imali ranije. Više ćete se posvetiti drugima nego sebi. Više pročitajte ovde.

Lav

Slobodnima proleće, leto i rana jesen donosi mnogo lepog u ljubavi. Neko se vezuje za čitav život. Lavovi u braku u tom periodu imaju harmoniju zajedničkog života. Teškoće mogu nastati ako se i dalje budete vezali za vaš ego koji može da pokvari svaku stabilnost u ljubavnim odnosima. Uticaj Venere ćete osetiti na početku njenog tranzita jer će tada ponosno zagaziti u vaš znak od šestog juna. Više pročitajte ovde.

Devica

Saturn vas u novu 2015. uvodi sa nedoumicama, traženjem sebe, svoje ličnosti. Na udaru Neptuna su rođeni od 27. avgusta do 1. septembra. Te dve planete će svako na svoj način vam donositi poteškoće. Mnogi će se zadržati u vezi iako vam ne odgovara. Loši odnosi mogu da postanu još lošiji. Više pročitajte ovde.

Vaga

Ako vaš podznak ne kaže suprotno, ova godina je zaista lepa i stabilna, a podršku od početka godine imate od Saturna. Pa, bilo je i dosta raznih turbulencija koje su se dešavale mnogo godina. Imate mogućnosti da stabilizujete odnos i da ga postavite na realne osnove. Više pročitajte ovde.

Škorpija

U želji da što pre uđete u neku vezu možete da pogubite konce stvarnosti i da uletite u ljubavnu priču koja će vas opteretiti već na pošetku godine (januar, februar). Ipak, ova godina za vas priprema prelepo iznenađenje, samo je potrebno vaše strpljenje. Više pročitajte ovde.

Strelac

Tokom ove godine ćete više biti okrenuti porodičnim problemima. Partnerstvo može da trpi zbog toga. Uran zahteva promene i na ovom polju bilo da se radi o sređivanju već postojećeg odnosa ili je u pitanju novi koji tek treba da se razvija. Više pročitajte ovde.

Jarac

Neki Jarčevi će poželeti da se vrate nekoj staroj priči, ali to neće biti poželjno. Na vama je izbor.Ne gubite vreme na nebitne ljude posebno u prvoj polovini godine. Bračni će da se preispituju o kvalitetu odnosa. Mogući su problemi sa ljubomorom i posesivnošću, ali sve je to prolazna varijanata. Juli i avgust su meseci rezervisani za strast. Više pročitajte ovde.

Vodolija

Šta je sa emocijama naših dragih Vodolija? Saturn je napravio lep aspekt sa vašim Suncem na početku godine. Možete se pitati - kakve veze ima Saturn s ljubavljuu? Doslovno rečeno – i nema, ali on vas ”budi“ i postavlja prave prioritete u vašem životu. Više pročitajte ovde.

Ribe

Obuzetost nekim ili nečim biće snažna za vas do sredine marta, bilo da ste slobodni ili ne. Bez obzira na stanje vašeg duha prva tri meseca obiluju erotsko-fatalnim kontaktima. Period do sredine juna je rutina u partnerskim odnosima. Više pročitajte ovde.

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu