Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Ovako vaš horoskopski znak čuva tajne

izvor: cosmoplitan
| Zodijak | 27 komentara

Saznajte kom horoskopskom znaku možete reći sve bez brige da će vašu tajnu ikada otkriti, a sa kojim morate biti oprezni.

Ovan

Ako ste njemu, ili njoj poverili tajnu, pazite da ih ne izbacite iz takta, jer će u tom trenutku vrlo impulsivno ispričati sve što ne treba, bez obzira ko se nalazi u vašem prisustvu. To naravno neće napraviti s namerom, nego zato što oni prvo nešto urade, pa onda razmišljaju, ali ako pritom otkriju nešto što ne želite da bude otkriveno, to vam i neće biti od koristi.

Bik

Stabilan je i uporan, ali Bikovima poveravajte tajne samo ako znate da se slažu sa tim što ste poverili. U svim ostalim slučajevima, zadržite to za sebe. Bik će se potruditi da vam objasni kako to nije realno i pametno i da sebi bez razloga komplikujete život. Testirajte ga pričom ''šta misliš o...'', pa mu tek onda, eventualno poverite tajnu.

Blizanci

Evo znaka koji je oličenje brbljivosti i zato im tajnu ne poveravajte ni u snu. Čak i ako nema potrebu da ispriča nekome sveže vesti, "izlajaće" se sasvim slučajno, dok pije kafu s osobom koja će priču razglasiti. Dakle, oprez kada otkrivate tajne Blizancima.

Rak

Poverljiv i lojalan, ali ako ćete ga tom tajnom rasplakati ili učiniti sentimentalnim, ne progovarajte. Rak će vam ponuditi rame za plakanje, utehu, zagrljaj, čaj, sve samo da vam pomogne. Sve u svemu, na Rakove možete da računate, jer ako ste mu važni, nikada ne odaje ono što zna.

Lav

Tajne koje Lava mogu dovesti u iskušenje da se njima pohvali ili da se pred nekim dokaže, ne poveravajte. A ako se radi o njegovoj konkurenciji, ili osobi koja mu nije simpatična, ovaj savez s vama oko tajne će biti jako zanimljiv. Ako može da pomogne da pobedite nekoga, tu je uz vas.

Devica

Diskretna Devica će čuvati poverene informacije sve do trenutka vašeg udaljavanja od nje. Tada će početi s pričama ''kad se samo setim, šta sam sve znao (znala) i ćutim, a ko mi je rekao hvala''. Dakle, samo ako ste sa Devicom dovoljno dugo u dobrim odnosima i planirate da ih nastavite, otvorite dušu.

Vaga

Oni su divni prijatelji, ali može da se desi da Vagu neka okolnost dovede do odmeravanja razloga za ili protiv odavanja poverene tajne. Dakle, iza njihovog šarma retko se krije krajnja poverljivost. One rado šire priče svojih prijatelja, naravno, dobronamerno.

Škorpija

Tajna koja hoda je Škorpijino drugo ime. Kada bi ih inkvizitori stavili na muke, oni bi ćutali. Oni najbolje razumeju tajne, jer ih i sami imaju u većim količinama. A kada se nešto oda, javno ispriča, ili sazna, gubi čar i to više nije to. Slobodno poveravajte sve, čak i zavere koje kujete, oni će vam čuvati leđa.

Strelac

Da nije urođene pričljivosti Strelca, oni bi bili sjajni prijatelji. Naročito ako se tajne odaju uz čašicu, ili flašicu razgovora, priči neće biti kraja. Može da se desi da misleći da im je neko drugi ispričao nešto, krenu vama da pričaju sve čega se sete, u vezi svih osoba koje su im ikada nešto poverile.

Jarac

Prava „siva eminencija“ horoskopa. To su vladari iz senke, koji budnim okom otkrivaju tajne koje im i ne želite poveriti. Jarčevi znaju kako da ostvare korist od čuvanja tajne jer ćete im u zamenu za njihovu diskreciju, vi ugovoriti sastanak s neim ko im je potreban za posao. Njihove finansije su najveća tajna.

Vodolija

Ako želite da vam Vodolija bude čuvar tajne, morate imati krajnje ekscentričnu tajnu. U svim ostalim slučajevima, oni će se smejati vašoj potrebi da tu uobičajenu stvar smatrate tajnom. Na prvom okupljanju celog vašeg društva, ispričaće vašu tajnu uz gomilu duhovitih dosetki.

Ribe

S Ribama nema velikog rizika. One će poverene tajne možda i zaboraviti, a i ako ih zapamte, čuvaće ih zauvek, jer Ribe su jako tajanstvene i u skladu s tim vole osobe s tajnama. Nikada im ne poveravajte nešto što je suprotno njihovim emocijama.

Izvor: cosmopolitan
Foto: stockimages/freedigitalphotos.net

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu