Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Ovi znaci, očigledno, govore da ste dama od stila

izvor: Cosmopolitan.rs
| Moda | 2 komentara

Da li se pronalazite u ovim tvrdnjama?

Kada vidite neki komad garderobe odmah u glavi možete da smislite barem tri kombinacije kako biste to mogli da nosite. Inače ne vidte smisao zbog čega biste to kupile.

Možete da uđete u najgoru radnju na svetu i da u njoj nađete sjajan komad. Vi ste kao ljudski prateći projektil – za cipele!

Vi ste smejete u lice kada neko govori o tome “what not to wear” – ko kaže da crno i braon ne idu zajedno?

Ne pratite slepo trendove jer znate šta je vaš stil, a šta nije. Ponekad se osećate kao da ste jedina žena na planeti koja nikada nije nosila sivi lak za nokte.

Kada uradite nešto iz hira, kao što je totalna promena frizure, to vam najčešće odgovara. Nema kajanja, ali vi se totalno uklapate u svaku veliku promenu koju učinite.

Ljudi vas stalno pitaju gde ste nešto kupili. A vi volite da ih iznenadite kada kažete da je to u pitanju H&M jer oni uvek očekuju da je vaša garderoba skuplja nego što to zaista jeste.

Kada pomognete prijateljima da izaberu garderobu, oni uvek izgledaju sjajno u tome. A onda vas pitaju da li možete da dolazite svakoga dana da ih oblačite.

Možete skoro uvek da iskombinujete outfit praktično ni iz čega. Vi možete da izađete na kraj sa svim.

Imate skoro fotografsko pamćenje za outfite koje vam se svide na drugim devojkama i možete da ih reprodukujete na sebi bez toga da morate da odete da kupite takvu garderobu. Jer vi nikada nećete nikoga iskopirati kompletno..

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Maegan Tintari/Flickr.com

prethodna strana 1 od 32 sledeca idi na stranu