Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Providno je seksi i romantično

izvor: Novosti
| Moda | 3 komentara

Važno je da pronađete boju koja odgovara vašem tenu, očima i kosi. Modni stručnjaci savetuju da obratite pažnju na kombinaciju boja i opredelite se za najviše tri.

Prozračni, lepršavi, providni materijali obeležiće ovu i naredne sezone, a meke i nežne tkanine posebno dolaze do izražaja u crnoj, teget, sivoj, ljubičastoj, crvenoj, zelenoj i bež nijansi.

Važno je da pronađete boju koja odgovara vašem tenu, očima i kosi. A neki tonovi, poput ljubičaste i zelene, odlično pristaju i crnkama i plavušama. Modni stručnjaci savetuju da obratite pažnju na kombinaciju boja i opredelite se za najviše tri.

Savet plus: Brushalteri boje kože s jačim korpama su spas za providne bluze, dok je donje rublje bez šavova savršeno za haljine i suknje jer se ne ocrtava.

Atraktivno

Crna bluza sa providnim rukavima, ukrašena čipkom, odlično se slaže sa belim pantalonama. Kada je gornji deo svečaniji, sa štrasom i atraktivnim detaljima, donji bi trebalo da bude svedeniji.

Elegantno

Haljina pripijena uz telo, pa još od providne čipke, savršeno ističe stas i ostavlja muškarce bez daha. U njoj ne možete da ostanete neprimećeni. Mamićete poglede i u lepršavoj haljinici, prozirnoj u gornjem delu, posebno ako je mini.

Nonšalantno

Providna odeća nije rezervisana samo za posebne prilike, već možete da je kombinujete i uz farmerke i uske pantalone, sako i modernu kožnu jaknu.

izvor i foto: novosti; ...love maegan/flickr.com

prethodna strana 1 od 32 sledeca idi na stranu