Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Budite deo kosmosa: Pandora nakit za nezaboravne praznike

izvor: PR
| Moda | 0 komentara

Prateći trenutne fascinacije i interesovanje za kosmičkim čudima i udaljenim galaksijama, Pandora je kreirala set nakita inspirisan zagonetnim kosmosom.

Inspirisan naizgled beskrajnim noćnim nebom i njegovom trajnom nmisterijom, kosmos je prikazan kroz eksploziju svetlucavog kamenja i površina sa raznim teksturama od čistog srebra i 14k zlata.

U kolekciji se nalazi fasetni murano privezak inspirisan ponoćnim plavetnilom i zvezdanom prašinom, kao i apstraktni šupljikavi privesci u srebru i zlatu, koji evociraju lepotu zvezda padalica i njihov svetlucavi trag.

Pandora je inače svetski poznat brend po visokom kvalitetu ručno završenog nakita po pristupačnim cenama. Pandora dizajnira i proizvodi nakit od plemenitih metala. Inspiriše žene širom sveta da izraze svoju individualnost i lični stil. Romantičan i ženstven nakit dizajniran je tako da obeležava nezaboravne trenutke u životu svake žene.

Približite kosmos zemlji u ovoj sezoni i dodajte dozu magične galaksije svom zimskom stilu uz blistavo kamenje.

Ove godine izaberite svoj poklon ispod jelke. Obradujte sebe savršenim poklonom kojim ćete ispričati svoju priču. Poklon koji će trajati večno i koji će uvek biti nov i drugačiji.

Praznicu su idealno vreme da pokažete dragim osobama koliko ih volite. Proslavite nezaboravne trenutke sa divnim ženama u vašem životu. PANDORA je idealan poklon za vašu mamu, sestru, ćerku, drugaricu. Obradujte žene u vašem životu, a vašoj jačoj polovini nagovestite o kakvom poklonu sanjate. Posetite pandora.net i kreirajte narukvicu svojih snova.

prethodna strana 1 od 32 sledeca idi na stranu