Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Znate li gde mi živimo: Nerealni modni saveti srpskih blogerki

izvor: 24sata.rs
| Moda | 135 komentara

Prosečna plata u Srbiji izlosi 45.000 dinara, ali za te pare ne možete da kupite ni četvrtinu torbemodne marke Balensijaga , a ako naiđete na dobro sniženje, možda uspete da nabavite jednu patiku Isabel Marant, ili polovinu kaputa Maks Mara. A ovi komadi odeće su upravo ono što naše popularne modne blogerke nose i savetuju.

Zorana Jovanović vodi uspešan modni blog "Zorannah", i na njemu svakodnevno savetuje mlade devojke kako bi trebalo da se oblače. A njeni saveti podrazumevaju neizostavne Isabel Marant patike sa skrivenom platformom (nosi na slici), koje koštaju preko 600 američkih dolara (50.000 i više dinara). Ona ih ima u nekoliko boja, i obožava da ih nosi - a posebno u kombinaciji s torbom Celine, koja na velikom sniženju košta 2.000 američkih dolara (nešto manje od 200.000 dinara), navodi "24 sata".

Thursday @_salon_salon

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Naravno, uz sve to se kombinuju obične krpice, kao što su pantalone iz Zare i krpice iz Manga. Ovo jeste pristupačna garderoba, nižeg srednjeg ranga u svetu, ali u Srbiji čak i farmerke od 5.000 dinara predstavljaju pozamašan izdatak. A da ne spominjemo UGG čizme u 10 razlilitih varijanti, koje koštaju oko 20.000 dinara, i više.

Inače, Zorana je široj javnosti postala poznata kada je nasela na jednu internet-šalu i samouvereno odgovarala na lažna pitanja.

Zorannah nije usamljena u modnim savetima koji su malo realni za prosečnu Srpkinju. Koje su to još blogerke takođe zaboravile gde živimo možete pročitati ovde.

prethodna strana 1 od 32 sledeca idi na stranu