Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Modni saveti za žene preko četrdeset godina

izvor: Super žena
| Moda | 2 komentara

Žene svih godina uvek treba da budu stilizovane, ali postoji par modnih pravila kojih bi žene preko četrdeset godina trebalo da se pridržavaju. Evo nekih od njih.

1. Ne oblačite se tako da izgledate previše mlado

U četrdesetim godinama ste zrela žena koja treba da se oblači sa ukusom, a to svakako ne podrazumeva nošenje odevnih predmeta namenjenih tinejdžerkama. Oblačite se u skladu sa vašim godinama.

2. Ne oblačite se tako da izgledate starije nego što jeste

Nasuprot pravilu da se ne oblačite previše mladoliko stoji ovo da se ne oblačite ni tako da izgledate kao baka. Imate četrdeset, a ne sedamdeset godina. Pronađite zlatnu sredinu odevanja.

3. Odgovarajuće boje

Otkrijte koje vam boje lepo stoje a da su prikladne, ali i one koje treba da izbegavate.

4. Držite se jednostavnosti, ali i...

Mladima prepustite izazovne kombinacije, a vaš stil neka bude jednostavan. Međutim, to ne treba da znači da ne možete da eksperimentišete i u odevnu kombinaciju ubacite i neki izazovan detalj poput velike ogrlice, tašne upadljive boje ili visokih potpetica.

5. Odeća u skladu sa građom

Telo se vremenom menja i ne može da bude isto kao kada ste imali dvadeset godina. Zato treba da otkrijete kakav kroj vam najviše odgovara. Kada ste otkrili u ;emu dobro izgledate, moći ćete da naglasite i određene delove tela koji vam se dopadaju.

Foto: Ambro/FreeDigitalPhotos.net

prethodna strana 1 od 32 sledeca idi na stranu