Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Muškarce nije tako teško zavesti

izvor: Super žena
| Ljubav&Sex | 32 komentara

Lepši pol odavno zna da muškarci nisu mnogo komplikovani, ali kada je u pitanju igra zavođenja, poželjno je znati ovih par trikova...

Kako najbolje zavesti muškarca, na šta muškarci padaju? Verovatno ste to pitanje postavili sebi mnogo puta do sada. Evo kako su se oni izjasnili, sudeći prema magazinu “Kosmopoliten”.

Muškarcima je zavodljivi pogled najjači afrodizijak, jer će u trenutku rasplamsati njegovu strast, a možete ga dodatno zagolicati osmehom.

Opšte je poznata izreka da put do muškog srca vodi kroz želudac, pa zato nemojte potcenjivati svoje kulinarske veštine. Omiljenim jelom uz flašu dobrog vina oborićete ga s nogu.

Muškarci padaju i na žene koje se ne ustručavaju da preuzmu inicijativu, odnosno koje otvoreno pokazuju šta žele i jasno daju do znanja da to žele odmah. Njihova samouverenost, odlučnost i sposobnost preuzimanja kontrole u svoje ruke će učiniti da im krv proključa.

Šapnite mu ili dobacite i poneku prljavu reč, jer će to učiniti da mu se odmah dodatno podigne libido, a ako ste vešti u izvođenju striptiza, nema tog muškarca koji će vam odoleti.

Neće imati ništa protiv ni ako posegnete za igračkama, a verujemo da ga ni vezivanje neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: mark sebastian/Flickr.com

prethodna strana 1 od 50 sledeca idi na stranu