Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Ovakvi muškarci će bez imalo muke osvojiti bilo koju ženu

izvor: magazin.net
| Ljubav&Sex | 116 komentara

Šta je to što duhovite muškarce čini izrazito neodoljivim? Muškarci sa smislom za humor imaju određeni šarm kojem nijedna devojka ne može da odoli.

On će pripadnice lepšeg pola uvek moći da nasmeje. Verovatno ste malo zaljubljeni u njega ako se smejete i svim njegovim isprobanim šalama, a volite ga ako vas uveseljavaju i njegovi propali pokušaji duhovitosti. Evo nekoliko glavnih razloga zbog čega žene padaju na duhovite muškarce.

Zabavni su

Izlasci s duhovitim muškarcima nikad nisu dosadni. Njihova spontanost je zarazna, a mogu da ostanu vrlo ozbiljni i kada kažu najsmešniju šalu. A mogu da vas zasmeju čim zinu.

Kreativni su

Pitajte bilo kojeg pisca koji je najteži žanr pisanja i verovatno će vam odgovoriti da su to komedije. Jedna stvar je prepričavati viceve, a druga stvar je u trenutku smisliti odgovor nakon kojeg će vas zaboleti stomak od smeha. Uz to, duhoviti muškarci često imaju široko opšte znanje i ne boje se da ga upotrebe.

Društveni su

Prepoznaćete ih po tome što su na proslavama I žurkama u središtu pažnje. Oni mogu bilo koju čudnu, neugodnu situaciju u tren oka da 'olakšaju' s duhovitom dosetkom. Izlasci s ovakvim muškarcima su veoma jednostavni i nikad ne morate da brinete zbog toga što ćete uleteti u prostoriju punu nepoznatih ljudi, jer će on brzo 'probiti led'.

Imaju dobru moć zapažanja

Komičari dobro zapažaju i uočavaju stvari i ljude oko sebe. Upravo zato uvek mogu i da istaknu nešto smešno u datoj situaciji.

Uz njih ćete se osećati sigurno

Uz njih uvek možete biti opušteni i ništa ne treba da glumite. Zidovi koje ste podigli oko sebe uz ovakve muškarce će se odmah srušiti. Njihovo ponašanje će vas naučiti kako da se smejete sami sebi i apsurdnosti u životu. Njima neće biti nikakav problem da se 'izblamiraju' u javnosti, pa ćete i sami uvideti da ne morate ni vi da budete uštogljeni.

Oni će se odmah sprijateljiti s vašim prijateljima

Opušteni muškarci će u trenu impresionirati vaše prijatelje. Zbog svoje duhovitosti, automatski privlače pažnju ljudi koji vole da budu u njihovom društvu.

Samouvereni su

Samo duhovit muškarac može da se šali na svoj račun da bi zabavio druge. On možda ne deluje samouvereno, no verujte da se oseća potpuno sigurno u svojoj koži. Ali isto tako se iza smešne fasade krije emotivno biće koje će biti pažljivo prema vašim osećanjima kad ste zajedno.

Oni će vas uvek nasmejati

S ovakvim muškarcima jednostavno ne možete dugo da budete ljuti ili tužni, iz kojeg god razloga. Jedna njegova provala i vi ćete zaboraviti zbog čega ste se ljutili. On će vas nasmejati i opustiti u svakoj situaciji.

Izvor: magazin.hr
Foto: EMILIE RHAUPP/flickr.com

prethodna strana 1 od 50 sledeca idi na stranu