Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Šta vi mislite o fenomenu 'prijatelji s povlasticama'?

izvor: Index
| Ljubav&Sex | 80 komentara

Tumačenja su razna, a postoje i brojne teorije o fenomenu zvanom "prijatelji s povlasticama."

Priča je jednostavna - dogovorite da je reč samo o seksu i da nema šanse da će vaš odnos prerasti u nešto više priznaćete, to često ne ispadne onako kako ste očekivali. Pročitajte šta su devojke koje sui male iskustva u prijateljstvima s povlasticama rekle na ovu temu.

“Nikad nisam imala prijatelja s povlasticama, jer sam uvek imala dečka. Ne znam šta mislim o tome - u teoriji zvuči zabavno, ali praksa je verojatno nešto sasvim drugo”, Ivana (27)

“Imala sam prijatelje s povlasticama, više njih zapravo, i imam samo pozitivna iskustva. Važno je da se nađu dve osobe koje znaju u šta se upuštaju i koje su spremne da odrade sve po dogovoru. Problem nastaje kad jedna osoba počne da želi više, iako je dogovoreno da toga neće biti”, Ana (24)

“Moj prijatelj s povlasticama je moj današnji dečko, što znači da se nismo baš držali dogovora, ali mislim da retko koja žena stvarno planira da se drži dogovora kada su takva prijateljstva u pitanju”, Stefana (23)

“Imala sam prijatelja s povlasticama u kog sam se zaljubila, i sve vreme sam čekala da se i on zaljubi u mene. Na žalost, to se nije dogodilo, a kad sam rekla tipu šta osećam, prekinuli smo prijateljstvo. Bilo bi pametnije da sam bila iskrena prema sebi i tražila normalnog dečka, ali barem sam naučila lekciju”, Marina (24)

izvor i foto: index; lies thru a lens/flickr.com

prethodna strana 1 od 50 sledeca idi na stranu