Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Iznenadićete se iz kojih razloga muškarci daju novac u zamnenu za seks

izvor: Super žena
| Ljubav&Sex | 157 komentara

Možda bi vas iznenadilo da saznate koji su sve muškarci u vašem okruženju proveli noć sa prostitutkom.

Jedno istraživanje pokazalo je da je čak 15 odsto Amerikanaca u jednom periodu svog života plaćalo za seks dok je deset odsto Britanaca takođe dalo ovakav odgovor.

Seksualna terapeutkinja Suzan Dženis bila je iznenađena ovakvim rezultatima pa je odlučila da postavi muškarcima jednostavno pitanje: Zašto plaćaju za seks, a odgovori koje je dobila bili su mnogo jednostavniji nego što je mislila.

1. Želim da spavam sa ženom koja je atraktivna

Jedan muškarac je rekao da je najzgodinija žena sa kojom je spavao zapravo bila prostitutka.

Upravo ovaj odgovor bio je na vrhu liste svih muškaraca. Iako većina ovih muškaraca ima izgrađenu karijeru i negovan izgled, većina je priznala da im je najlakši način da spavaju s atraktivnom damom upravo da plate za seks.

2. Želim da me neko kontroliše

„Iako želim i da partnerka uživa, iskreno želim da budem siguran da sam dobio sve ono što želim, jer sam platio za to. Kako sam za to dao novac, ne libim se da tražim ono što volim“, rekao je jedan učesnik istraživanja.

Većina muškaraca je mnogo slobodnija da traži ostvarenje svojih seksualnih želja ženama kojima su platili za seks. Većina njih priznala je da se psihički mnogo zadovoljnije oseća kada plati za seks.

3. Želim da ostvarim svoje fantazije

„Volim da eksperimentišem. Često imam prepreku da to kažem devojci jer će možda misliti da je čudno. Kada platim za seks, ne brinem o tome šta tražim. Za njih ništa nije čudno“, kaže drugi učesnik studije.

Većina muškaraca smatra da će svojim zahtevima uvrediti svoje partnerke pa priznaju da im se ostvarenje najdubljih fantazija desilo s prostitutkama.

4. Na taj način najbrže stižem do seksa

„Plaćanje za seks je tako jednostavno. Možete da odaberete ženu koja vam se dopada bez obaveza“, razlog je sledećeg ispitanika.

Većina muškaraca priznala je da plaćaju za seks jer je to najlakši način da do njega i dođu kada im je potreban.

5. Želim da izbegnem komplikacije

„Ponekada poželim samo seks, bez ikakvih pretvaranja da sam smrtno zaljubljen u neku devojku. Kada platite za seks, na kraju sastanka ne morate da razmenjujete brojeve, jer znate da se nakon toga nećete čuti. Platite, intimizirate se, odete i svi su srećni“, rekao je još jedan ispitanik.

Ovaj razlog navelo je nekoliko muškaraca koji su bili na sastanku nakon čega devojke nisu želele da prestanu da ih zovu, iako su im dali do znanja da nisu zainteresovani. Neke devojke, prema njihovom mišljenju, ne mogu da prihvate da muškarac nije zainteresovan za vezu i obaveze i da je želeo samo malo zabave. Ovakav odnos, bez obaveza i komplikacija, za njih je moguć samo ako plate za seks.

prethodna strana 1 od 50 sledeca idi na stranu