Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Sponzoruše nisu u modi, muškarci sada traže ovakve žene

izvor: prva.rs
| Ljubav&Sex | 51 komentara

Izraz "žene trofeji" sada dobija potpuno novo značenje. Mlade, zgodne, lepe ženice koje su u očima svojih stari(ji)h, bogatih muškaraca smatrane trofejima više nisu u modi! Sada su popularne "nove trofej žene"!

Muškarci, pogotovu oni uspešni, bogati i zgodni i dalje pored sebe žele atraktivne, zgodne žene međutim one više nisu neobrazovane lepotice čija je funkcija jedino da izgledaju dobro i da ćute, već su danas one uspešne, zarađuju dosta novca i nalazi se na pozicijama od moći.

Žene koje su zbog svog izgleda stupile u brak sa sponzorima, zamenjene su ženama koje su sa njima jednake u količini novca koje zarađuju, ali i po moći i uspešnoj karijeri. To je sada seksi.

Antropolog doktor Stefan Huan u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da su "žene trofeji" sada prošlost, a poželeo je dobrodošlicu "moćnim parovima", piše "Prva".

"Jedan zaista jak muškarac želi ženu koja je kao on, snažna u svakom smislu, i to je danas istina. Slab muškarac želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Kada muškarac pored sebe želi ženu bez mozga kakvo je do sada bilo značenje izraza "žena trofeja", to je znak njihove nesigurnosti. Supruge mogu da budu prelepe, inteligentne i da imaju svoje karijere kao i mišjenje podjednako jako kao što je to kod njihovih partnera", keže doktor Huan.

Dani kada je najviše bilo starijih bogatih muškaraca oženjenih lepim, mladim, poslušnim ženama bez karijere polako ostaju iza nas. Obrazovane, inteligentne žene sada su izbor muškaraca od moći.

Mozak je nova lepota!

Kada je Mark Zakerberg oženio svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, Prisilu Čen, on nije oženio samo jednu lepu ženu. Ona je završila Medicinski fakultet i ima veoma uspešnu karijeru. To je pokazatelj jednog veoma moćnog para.

Nazovite to uzdizanje alfa žene ili možda samo polčetak nove ere u vezama, dolazak nove žene trofeja koja je sada uspešna zahvaljujući svojim kvalitetima i u salama za sastanke je podjednako dobra kao i u spavaćoj sobi.

prethodna strana 1 od 50 sledeca idi na stranu