Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Ovo bi trebalo da pročitaju sve "druge žene" širom sveta

izvor: Super žena
| Ljubav&Sex | 49 komentara

Sloan Bredšo je prevario suprug, ali i pre nego što su se zvanično razveli on ju je upoznao s ljubavnicom kod koje živi. Budući da su i deca u priči ona je odlučila da bude civilizovana u ovom odnosu, ali je zato iz iskustva napisala nekoliko pravila kojih bi sve "druge žene" širom sveta trebalo da se pridržavaju.

Nedavno sam imala priliku da upoznam novu devojku svog supruga. Da, baš tako - novu devojku svog supruga. To je žena s kojom je nastavio da živi samo tri meseca nakon što me je ostavio sa dvoje dece i poslom koji radim pola radnog vremena. Pre nego što nastavite da čitate tekst imajte na umu da nikada ne bih pristala da upoznam tu ženu da deca nisu u priči (ne možete decu ostavljati sa potpunim strancem, zar ne?). Upoznala sam je i ništa mi se nije dopalo u vezi sa njom.

No, mislila sam da budem "veća osoba“ i posegnem za svim „drugim ženama“ tamo negde i dam im pokoji svet od bivše žene njihovog partnera.

Ok, priznajem ogorčena sam. Pa, šta? Imam pravo da budem, a ovo uputstvo je deo moje terapije.

Evo šta sve "druge žene" treba da znaju:

1. I dalje sam udata za njega. Ne mešaj se u naše stvari da bismo mogli da se razvedemo k'o ljudi. I da, to podrazumeva da se držiš rasporeda kada moj suprug može da viđa našu decu (Hvala ti što si ljubazna pa želiš da to bude češće)

2. Nemoj da čitaš svaku poruku koju mu pošaljem. To je manijakalno i tužno.

3. Prestani da misliš da želim tog gubitnika ponovo u svom životu jer... ne želim!

4. Ne trudi se da budeš deo života moje dece i molim te se trudi da naša deca ne dele prelepe trenutke posete ocu s tobom.

5. Imam decu, pa ću nažalost morati da te srećem. Kada dolaziš kod mene nemoj se truditi da izgledaš kao model, zaista me nećeš impresionirati.

6. Ne prekidaj me kada razgovaram sa muškarcem sa kojim sam i dalje u braku. Ti nisi deo naše veze.

7. Ne očekuj od mene da uzimam u obzir tvoja osećanja ispred svojih ili dečijih. Nemoj slučajno da si to pomislila. Ti mi ništa ne značiš.

8. Spavala si sa mojim suprugom i razorila našu porodicu. Šanse da ću te ikada poštovati, ma šta god uradila za mene i moju decu su jako male. Dobrodošla si da zaslužiš moje poštovanje.

9. Ipak, ne trudi se da budeš moja prijateljica.

10. Ali evo i najboljeg saveta koji mogu dati nekome poput tebe: Nemoj biti druga žena. Ozbiljno. U suprotnom ćeš dobiti baš ono što takve žene zaslužuju: mog glupog muža! Čestitam.

foto: marin/freedigitalphotos.net

prethodna strana 1 od 50 sledeca idi na stranu