Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Koji su prirodni afrodizijaci za ženski libido?

izvor: metro-portal
| Ljubav&Sex | 12 komentara

Prirodni afrodizijaci podižu libido na zdraviji način, pa evo četiri stvari koje treba uvek imati pri ruci kad planirate da se opustite sa partnerom.

Uvek je dobro imati pomoć u vidu nekog afrodizijaka koji, naravno, spada u legalne kategorije. Evo nekoliko načina da prirodnim putem pojačate svoj libido...

Dakle, prvi je na redu kakao. Sirovi kakao spada u superhranu po svojim antioksidativnim karakteristikama, ali da li ste znali da je usput i afrodizijak? Naime, kakao sadrži anandamid koji se u kobinaciji s antioksidansima i magnezijumom pretvara u afrodizijačku bombu.

Cimet pomaže pri ubrzavanju metabolizma, ali isto kao i muskatni oraščić ili đumbir ubrzava krvotok u stomaku i karlici, pa u kombinaciji s kakaom predstavlja apsolutnu dobitnu kombinaciju za žene. Stoga, ove dve stvari uvek morate da imate u kuhinji, i nešto mleka kako bi mogli zajedno da popijete topli kakao nakon šetnje po hladnom vremenu.

Špargle su poznate i pod imenom "ona koja ima hiljadu muževa" jer podiže ženski libido u neslućene visine, a u Indiji kao tradicionalno koriste kao ženski tonik za podmlađivanje.

Za kraj smo ostavili urme, slatko egzotično voće koje ide u mnoge slatkiše, a lukavi je Arapi kombinuju s mlekom i cimetom kako bi napravili savršen afrodizijak za žene.

Izvor: metro-portal.hr

prethodna strana 1 od 50 sledeca idi na stranu