Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Zanimljive seksi činjenice

izvor: index.hr
| Ljubav&Sex | 22 komentara

Seks je nepresušni izvor tema za svaki razgovor. Neka istraživanja pokazuju da muškarci o seksu razmišljaju svakih 7 sekundi, druga kažu da o njemu razmišljaju 19 puta dnevno, a koji god podatak bio tačan, jedno je sigurno - seks nam je na pameti tokom celog dana. Kad dođe doba dana u kojem najviše razmišljate o njemu, zabavite se uz ove zanimljive seksi činjenice.

Jestivo donje rublje

Ako je verovati prodcima u seksi šopovima, jestivo donje rublje s ukusom trešnje najbolje se prodaje, a ono koje je najmanje popularno ima ukus čokolade.

O poljupcima

Jedan poljubac može da sagori 26 kalorija, a osim što nas čine mršavijima, poljupci brinu i o zdravlju naših zuba. Tečnost koja se luči tokom poljupca održava čistoću usta i smanjuje mogućnost nastanka karijesa.

Post seksualna depresija

Neki muškarci nakon snošaja doživljavaju osećaj tuge i žaljenja zbog toga što su učinili. Ovaj problem pogađa i svaku treću ženu, a prisutna je razdražljivost, anksioznost i plačljivo raspoloženje. Nije nužno povezano sa kvalitetom seksa, ali sigurni smo da loš seks ne pomaže.

Seks uklanja tremu

Mnogi ljudi se boje izlaska pred publiku i javnih govora, a jedno škotsko istraživanje je pokazalo kako je seks odličan lek za tremu.

Alkohol nije tvoj najbolji prijatelj

Iako možda olakšava neke stvari, alkohol definitivno ne poboljšava seks. Muškarci imaju svoje preferencije: njih 35 odsto voli kada je žena potpuno trezna tokom seksa, 61 odsto ih preferira kada je žena pod malim uticajem, a samo njih 4 odsto voli potpuno pijanu ženu.

Najpopularniji fetiši

Za prvo mesto se bore fetiš na noge i fetiš na cipele. Srećom, dovoljno su povezani da nema problema oko odluke.

Seks je lek

Deluje bolje od sredstva za smirenje. Leči glavobolju. Pomaže protiv astme. U svakom slučaju, nije loša alternativa lekovima.

Brojke ne lažu

Iako će muškarac povećati brojku žena s kojima je spavao, istraživanja pokazuju da prosečni heteroseksualni muškarac tokom života ima 7 seksualnih partnerki. Prosečna heteroseksualna žena ima 4 partnera.

Izvor: index.hr
Foto: screenshot/youtube

prethodna strana 1 od 50 sledeca idi na stranu