Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Super žena poklanja Absolute Matte ruževe za usne

izvor: PR
| Lepota | 3 komentara

Portal “Super žena“ i kozmetička kuća Aura poklanjaju deset Absolute Matte kremastih ruževa za desetoro najbržih koji nam pošalju mejl "Za Auru“ sa imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na superzena@b92.net.

Kozmetika Aura uspešno drži korak sa najvećim stranim proizvođačima. Rezultat je pred vama, kolekcija Absolute Matte kremastih ruževa za usne, u 13 veoma intenzivnih i modernih boja.

Absolute Matte kremasti ruževi za usne su za kratko vreme postali deo obaveznog sadržaja ženskih nesesera kako u Srbiji, tako i u zemljama regoiona. Odgovor na pitanje kako i zašto se to dogodilo leži u njihovoj nežnoj i kremastoj tekskturi i neverovatnoj postojanosti.

Tokom mukotrpnog procesa odabira, došli smo do idealne kombinacije pigmenata i ostalih sastojaka naših kremastih ruževa za usne. Snažna pigmentacija omogućava postizanje pune boje, a željena završna mat boja dobija se nakon veoma kratkog vremenskog perioda. Posebno dizajniran aplikator omogućava precizno nanošenje, dok vam visoko kvalitetni sastojci ukomponovani u long lasting formulu pružaju dragoceno iskustvo trajnosti.

Namenjeni modernim devojkama i ženama, večito razapetim između viška profesionalnih obaveza i manjka kvalitetnog vremena koje mogu posvetiti sebi, ovi ruževi predstavljaju uspešnog saveznika u borbi za negu i lepotu usana. Obogaćeni su sastojcima protiv isušivanja usana čime pružaju dodatnu negu. Skrivena snaga ove kolekcije leži u njihovoj moći da istaknu individualnu lepotu, u dozi prilagođenoj konkretnom trenutku i prilici.

Absolute Matte kremasti ruževi za usne, elegantni, zavodljivi, prilagodljivi. U svakom slučaju korisno sredstvo za postizanje svega što ste naumile.

prethodna strana 1 od 30 sledeca idi na stranu