Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Nela Zlatar učiniće sve za ugled porodice

izvor: sapunice.net
| Larin izbor | 0 komentara

Na televiziji B92 radnim danima od 19h pratite napetu ljubavnu priču o dvoje mladih koji moraju da prebrode brojne prepreke. Pročitajte više o liku snažne, tvrdoglave majke Jakova i Nikol, koju u seriji "Larin izbor" igra Ecija Ojdanić.

Mater familias.

Vrlo autoritativna, snažna, negovana i tvrdoglava dalmatinka koja vodi porodicu dok je suprug preopterećen poslom.

Nekada je bila prava lepotica, uspela je da razvede sadašnjeg muža od bivše žene i udala se veoma mlada. Odmah zatim rodila je sina, a nekoliko godina posle ćerku. Iako se posvetila porodici, odnosno nikada nije radila, uvek je imala poslugu oko sebe, pa je mogla da se bavi tračevima. Uživa u statusu koji joj je suprug pružio svojim radom, i učiniće sve da Zlatarovi zadrže ugled savršene "zlatne" porodice.

Ne veruje previše u ljubav, izuzetno je racionalna, pa je iskreno šokira to što se njen sin povodi srcem, a ne samo razumom. Pustila ga je da još kao tinejdžer ode od kuće, bez imalo griže savesti, misleći iskreno da će to od njega napraviti "pravog čoveka" i da će ga udaljenost od porodice i bake, za koju je po njenom mišljenju i previše vezan, očvrsnuti.

Izvor: sapunice.net