On je razočarao neke koleginice, a Meril Strip ga je podržala

izvor: Super žena
|

Glumica Meril Strip stala je na stranu glumca Rasela Kroua koji je nedavno svojom izjavom razočarao pojedine koleginice…

Prikaži celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Meryl je dala diplomatski odgovor. Ignorisala je seksisticku izjavu u kojoj se Rasel pretvara da ne vidi da tokom cele godine ima mozda jedna - dve glavne uloge za zene iznad 30-40 godina, dok za muskarce ima najmanje deset puta vise, jer su pisci i producenti mahom muskarci koji guraju 'hero myth' i price o zenama ih ne interesuju. I da je to jedini razlog zasto su onda tim dvema glumicama vece sanse tj lakse da dobiju nagrade. Meryl je takodje jedna od te dve glumice koje jos uvek imaju posla uprkos godinama, tako da, i ona profitira of manjka konkurencije, iako je zaista fantasticna glumica pa me cudi da joj je uopste potebno da podilazi seksistima u Holivudu na ovaj nacin. Ali mozda upravo zato i ima status svetinje, iako, ponavljam, verujem da to svojim talentom zasluzuje. Ali Holivud gleda svaku zenu kao potrosnu robu, pa me nebi cudilo da i ona mora malo da 'podmaze' da i njoj ne zaskripi.

  Ipak, u tome svemu ona se nije uopste osvrnula na ovaj seksisticki deo izjave, vec ga je podrzala u tome da bi glumci trebali biti ok sa svojim godinama i ne teziti da glume mnogo mladje. Sto stoji. A nemojmo sada o ostalim, krucijalnim delovima Raselove izjave. Tuzno je samo gledati kako se seksisti u komentarima odmah naloze, kao oni su u pravu, Meryl Streep je rekla, lol.
  (modesty, 11. januar 2015 16:35)

  # Link komentara

 2. Dva vrhunska glumca. Toliko.
   (Android Jelly Bean, 10. januar 2015 14:26)

  # Link komentara

 3. jao sto mi je drago, volela sam meril od detinjstva, znala sam da je car.
   (zence, 10. januar 2015 09:55)

  # Link komentara

 4. U pravu je. Na zalost, ovo vise nije vreme istinski talentovanih umetnika/ca koji imaju mozga i dostojanstva, nego plasticnih vostanih figura pacijih usana i zabavljacica koje ce za pare da urade - sve. Danas je i umjetnost (a ne samo politika i popularna "kultura) postala estrada - sharada.
  (Jedna je Meril, 10. januar 2015 02:47)

  # Link komentara

 5. Kako ga ne bi podrzavala. Od 3 filma godisnje u kojima ima potrebe za glumicom starijom od 50 godina, ona ce dobiti ulogu u 2.
  (Nana, 10. januar 2015 01:29)

  # Link komentara

 6. svaka cast rasel !
   (six, 9. januar 2015 22:21)

  # Link komentara