Kako da najlakše istopite kilograme dobijene u trudnoći?

izvor: Super žena
|

Ako sa mukom pokušavate da se otarasite kilograma koje ste nabacili tokom trudnoće, znajte da niste sami. Najnovije istraživanje jednog univerziteta u Čikagu pokazalo je da čak 75 odsto žena zadržava dodatnu težinu bar još godinu dana nakon porođaja.

Prikaži celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. I ja sam se ugojila tek nakon porodjaja. U toku trudnoce sam nabacila oko 11 kg,sto je optimalno,mozda mi je ostalo 2-3 kg viska posle porodjaja.Ali onda :) U trudnoci nisam jela nista previse, ma kakva cokolada,keksi i sl.Jednostavno nisam imala zelju da jedem tako nesto, samo voce( lubenice i jabuke su mi bile omiljene). A kad sam pocela da dojim- cokoladni keksi po kutiju,nisam mogla da se suzdrzim.I to se brzo i pokazalo(jesam imala mleka za dve bebe,a ne samo za jednu)- ugojila sam se skoro deset kg za 8 meseci. I onda sam ostala trudna drugi put, sa 76 sam u prva tri meseca pala na 71 i porodila se sa 79 (beba 4,5kg). Za manje od godinu dana sam bila na 63(1 kg vise nego pre trudnoca). I nisam imala zelju za slatkisima u toku drugog dojenja inace bi zavrsila kao burence ;)
  (Jelena, 9. januar 2015 10:06)

  # Link komentara

 2. Ja se u trudnoci nisam puno ugojila, svega 13kg. Ostalo mi 4kg viska posle porodjaja. Ali laz je da dojenje pomaze, dojim i gojim se jer mi se trazi slatko zbog mleka. Inace nikad nisam kidisala na slatko.
  (gaga, 7. januar 2015 20:10)

  # Link komentara

 3. Kolograme je nemoguce istopiti... ali zato kilograme, laganeza ;)
   (zanemeo, 6. januar 2015 16:01)

  # Link komentara