Ovo su znaci da s vašom vezom nešto nije u redu

izvor: 24sata.hr
|

Iako razmenjivanje SMS poruka, uživanje u zajedničkim trenucima i flert deluju na izgled bezazleno, ovi postupci zapravo otkrivaju probleme u vezi, kao i tragove emocionalne povezanosti sa drugom osobom.

Prikaži celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Razmenjivanje zabavnih poruka...upravo to je radio moj bivsi.Bilo je u tim porukama toliko perverzije tipa kada ces da me ozenis,kada ces da me upoznas sa decom,prosla sam pored tvoje kuce ...i njegovog izlazenja u grad kada deca i ja zaspimo,pa cak i fizickog nasilja, ...i jos se pita sta je samnom,zbog cega sam podnela brakorazvodnu parnicu .Vreme prastanja je proslo...
  (Dunjica, 12. januar 2015 11:23)

  # Link komentara

 2. @gaga
  I ja se pitam... mozda im Imponuje da su centar necije paznje iako su zadovoljne u vezi. Mislim da bi odgovori devojaka bili bas sarenoliki ukoliko su iskreni.
   (Pavle, 5. januar 2015 13:39)

  # Link komentara

 3. A da se zapitate zasto to rade?
   (Gaga 022, 4. januar 2015 23:38)

  # Link komentara

 4. Partneri postoje u biznisu i bridzu. U intimnom zivotu postoje zena i svalerke.
  (Zavram od Stalaca, 4. januar 2015 13:46)

  # Link komentara

 5. Emotivna i fizicka prevara su pandam fizickom i verbalnom zlostavljanju i kod nas kao i u svim ostalim zaostalim zemljama zlostavljanje se prepoznaje samo ako za prefiks imaju "fizicka".
  Kada pitate zenu koje minimalne kriterijume treba da ispuni jedan muskarac da bi legli sa njim recice, pa treba da je pristojan, inteligentan, da postoji neka hemija i da, pozeljno je i da lepo izgleda.
  Dok ako muskarca pitate isto, prvo ce odgovoriti pitanjem, minimum? Pa da ima dobru guzu...
  I sta ovime mozemo zakljuciti, to da zena kad vara, vara i emotivno i duhom i telom, ili mozda nije tako? Ako nije, onda sta opet mozemo zakljuciti? Da zene lazu, da su neiskrene, sta dugo, tj trece?
  Zna to vecina muskaraca, zato devojke ne nabijajte na nos vasim momcima da su bezrazlozno ljubomorni i da umisljaju, muskarcu je dovoljno samo krajickom oka da vidi sjaj u ocima i osmeh koji izaziva pojava nekog njegovog druga ili nekog za njega nepoznatog muskarca i to jedovoljno da se s razlogom brine. Ne znaci da cete ga prevariti i fizicki, ali znaci da sa njim niste sasvim zadovoljni. Ako je tako, vrlo je pogresno da mu stvari predstavljate drugacije jer izazvacete kontraefekat, prestace da vam veruje.
  (Dott, 4. januar 2015 12:52)

  # Link komentara

 6. Moja buduca sve to radi.
  (mare, 4. januar 2015 12:40)

  # Link komentara

 7. Mnogo je lakse biti par,pre ere mobilnih telefona,drustvenih mreza i slicnih posasti 21 veka.
   (hm, 4. januar 2015 12:16)

  # Link komentara

 8. Tematika koja se tiče svih tih loših stvari koje se dešavaju u ljubavi nije nimalo slučajno dežurna u medijskim napisima, i mi smo tu kao adepti nesvesno u sebe primili te poruke. Prevara, seks, status…kao teme prijemčive za trvenja I menidžing sa vrha, više su u fokusu medija nego ljubav. Ako nismo uspeli ljubav da izbacimo na površinu sebe, to znači da su daleko niže vrednosti u nama izdominirale, a teme ovog tipa jesu nešto što je savršeno đubrivo za taj korov. Zato odnos muškarac-žena nije tema koju treba prepustiti medijima, jer ono što se u toj kuhinji krčka nije zdravo. Ljubav je prelepa igra koja se pleše sa dosta unutrašnje nege, vrline i dobrog znanja. Ljubav nije dobra žvaka, dobar auto, malo dobre garderobe i keša. Koncept ženskog traganja za Mr. Wright-om nije fokusiran na dobru priču u smislu ključnog sadržaja već specijalnih efekata koje “dobra žvaka” na podložnu svest ostavlja… Negovati u temama politiku okrenutosti sebi je kao kad se muškarac hvali koliko je “riba sobalio”, ništa manji determinizam I šovinizam. Dakle, kriva Drina umesto da se ispravlja još se više krivi, kao kad pokušavate da kroz vrata koja vam se smanjuju prođete tako što se povećavate. Pa pre će biti da ne želite da prođete, odnosno ne odgovara vam da ljubav procveta.
  (Mr. Ševrle, 4. januar 2015 11:44)

  # Link komentara

 9. Moj trogodisnji partner sve to radi... i pita se zasto sam se osusila... i zasto sam sumnjicava... tuzna i razočarana.
  A i dalje ga nenormalno volim! :(
   (buika, 4. januar 2015 11:35)

  # Link komentara

 10. Moja trenutna sad sve ovo radi, zato ce i postati bivsa ;)
   (Shilja i ortaci, 4. januar 2015 11:34)

  # Link komentara

 11. moja bivsa je sve ovo radila!!!
  I onda trazi postovanje....
   (Gordan, 4. januar 2015 11:22)

  # Link komentara

 12. Joj bre, sve postade nauka...
   (Firga, 4. januar 2015 09:49)

  # Link komentara