Kako da ispeglate odeću bez pegle?

izvor: zadovoljna.hr
|

Retki su oni koji uživaju u uključivanju pegle i opuštaju se stojeći nad daskom za peglanje. Odeću s dodatkom elastina i od drugih rastegljivih materijala ne treba da peglate, a dobar deo ispravljanja neravnina možete da obavite i pre peglanja pažljivim kačenjem odeće na konopac i sušenjem. Međutim, ako ste osoba koja ne uživa u peglanju, nudimo vam par alternativnih rešenja...

Prikaži celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Za susilicu je tacno, ako se odmah izvadi odeca i okaci na ofinger, uglavnom moze da prodje bez peglanja. Losa strana susilice je da skracuje vek trajanja odece, a peskire nekad i unisti (filter bude prepun nakon susenja peskira). Sa druge strane, mrzim da prostirem ves i obozavam susilicu, uprkos manama. Umesto peglanja sam pre kosulje i slicno odmah vadila iz masine za ves, rucno ispravljala i stavljala na ofinger sve dok nisam jednom opeglala jednu bluzu i nisam mogla da verujem koliko je prijatnija za nosenje nakon peglanja, pa cak i nesto komotnija. Ne umem da peglam pantalone sa naborom napred, onim koji ide celom duzinom, pa ako neko ima savet bila bih mu zahvalna na tome.
  (Whats the difference, 5. septembar 2014 11:55)

  # Link komentara

 2. "Sklopljene" stvari znace sta?
   (@ne umem da peglam, 5. septembar 2014 09:26)

  # Link komentara

 3. Susilica skuplja ves
   (iva, 5. septembar 2014 07:58)

  # Link komentara

 4. Ali najzesce je ovo sa vrucim loncem...
   (bona fides, 5. septembar 2014 07:23)

  # Link komentara

 5. Ne pegla se samo radi ispravljanja zgužvanosti.
   (kloi, 5. septembar 2014 00:20)

  # Link komentara

 6. Jednom je moj kolega otišao na službeni put i reče kad je trebalo da se pojavi na poslovnoj večeri video je da su pantalone potpuno izgužvane. Pričao nam je da je preko vrućeg radijatora rastezao pantalone i tako ih ispravio. Ja sam prošle godine kupila jaknu online i kad je stigla bila je dobro sklopljena ali potpuno izgužvana. Pošto u životu jedino ne volim a i ne znam da peglam sve sam to lepo isparvila za oko pola sata navlaženom rukom kojom sam prelazila preko nabora. Nosim jaknu stalno, nikada je nisam peglala. Inače leti najviše volim one materijale koje samo potopite i oni vrate svoj pređašnji oblik i ne peglaju se. To je nešto kao indijsko platno, samo kvalitetnije. Dobro sklopljene stvari isto ne morate peglati. To radim skoro celog života da bih poštedela sebe peglanja.
  (ne umem da peglam, 4. septembar 2014 18:30)

  # Link komentara

 7. Ma kako da ne!!!A ovo sa vrućom vodom prilikom tuširanja nema blage veze,lično sam probala!!Kakve gluposti,peglu u ruke.
   (na ta sa, 4. septembar 2014 18:15)

  # Link komentara