Supa za skidanje kilograma

izvor: novosti.rs
|

Ovaj režim ishrane je prilično rigorozan, ali za sedam dana značajno smanjuje težinu. Tokom ove dijete uopšte se ne jede hleb, a bar jednom u sedam dana obavezna je govedina. Dijeta se temelji na receptu jedne američke bolnice za kardiovaskularne bolesti, koja se daje teškim srčanim bolesnicima za brzo mršavljenje, pre operacije.

Prikaži celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Ovakvo mrsavljenje nije zdravo mrsavljenje. Ispalo je da je najbitnije kako izgledamo i koliko smo mrsavi, a to da li su nam krvni sudovi u redu, da li nam opada kosa od kupus dijete i da li nam pucaju nokti i peruta nam se koza jer gladujemo - to je manje bitno. Mislite na zdravlje, zdrav covek moze sve. Hranite se kvalitetno, vezbajte makar kod kuce, setajte, vozite bajs kad je lepo vreme i necete imati problema. Veliko NE supama iz kesice, industrijskim slatkisima, margarinu i seceru uopste!
   (lelee, 5. januar 2014 10:59)

  # Link komentara

 2. gds
   (ja, 4. januar 2014 18:28)

  # Link komentara

 3. Ovo je u stvari većini već poznata "kupus" dijeta - jeftina, brza, ali je njen nedostatak tzv. jo-jo efekt...u nekim receptima u ovoj čorbici ima i šargarepe, a u nekim i malo boranije...
  (Ceca, 4. januar 2014 16:43)

  # Link komentara

 4. A hamburger? Mmmmm...
  (sasa, 4. januar 2014 16:01)

  # Link komentara