Modni saveti za žene preko četrdeset godina

izvor: Super žena
|

Žene svih godina uvek treba da budu stilizovane, ali postoji par modnih pravila kojih bi žene preko četrdeset godina trebalo da se pridržavaju. Evo nekih od njih.

Prikaži celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

  1. Moja baka je provela nekoliko godina u Africi i kada se vratila donela nam je - boje! Žene u Africi nose jarke boje bez obzira na godine. Kada pogledam baku koja sa 80 godina ima više stila od mnooogo mlađih žena, nadam se da ću i ja u nekim godinama tako izgledati. Uz njenu srebrnu kosu savršeno pristaje crvena rolka ili ljubičasti kardigan. Često govori da su žene u nekadašnjoj Jugoslaviji bile veoma šik, a da se danas to izgubilo. Postalo je sve uniformisano... Moja mama je jedna veoma elegantna dama i ima nekoliko prijateljica koje su takođe šik, a ima i nekoliko koje, kako kaže nose one užasne stvari od sintetike i lasteksa, drečave patike i hvale se kako nose stvari svojih ćerki. A salce sa strane samo kipi utegnuto u uske majice. Znam da se tako nikada neću oblačiti. Ako nemate stila, onda ga nemate ni sa 20 ni sa 40 ni sa 60.
    (Milica, 17. oktobar 2013 14:28)

    # Link komentara

  2. Ko se nije oblacio sa ukusom kao tinejdzerka, nece ni u 40.-tim. Sto se tice prikladnosti, danas , a i ranije je tako bilo, zene od 70 i kusur godina , nose i narandzastu i crvenu i zutu boju, normalno, lepo ukomponovanu u odredjenoj kombinaciji. I ne vidim gde je tu problem. Stil ili imate ili ga nemate.
    (Anita, 15. oktobar 2013 15:05)

    # Link komentara