Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

U inat svima: "Hvala onima koji su me nazivali debelom"

izvor: Super žena
| Kolaž | 31 komentara

Holi Hagan je još jedna zvezda rijalitija "Geordie Shore“ koja je rigoroznom dijetom i vežbanjem uspela da dotera liniju i povrati samopouzdanje.

Holi je izgubila oko dvadeset kolograma tokom teškog perioda koji je trajao četiri godine. Kaže da se najviše trudila da ne jede noću.

Ipak, na njenu odluku o gubljenju kolograma najviše su uticali komentari koje je dobijala na društvenim mrežama.

"Komentare koje sam dobijala na Tviteru nisam mogla više da podnesem. Svi su samo komentarisali koliko sam debela i ružna“, otkriva Holi.

"To me je jako uznemiravalo, ali i inspirisalo da krenem s dijetom i vežbanjem. Želela sam da budem zdravija jer nisam mogla da potrčim uz stepenice. Bile su to 4 duge godine“, kaže Holi.

Od tada ona je obim smanjila za čak četiri broja, a sada želi da zahvali onima koji su joj upućivali kritike i uvrede na društvenim mrežama.

Always love a shoot for @proteinworld 😜

Et billede slået op af Holly Hagan (@hollygshore) den

"Želela bih da im se zahvalim, kritike me jesu naterale da istrajem, ali niko ne treba da odluči da mršavi jer ih neko naziva debelim“, smatra ova dvadesedvogodišnja devojka.

@proteinworld

A photo posted by Holly Hagan (@hollygshore) on

"Kada sam došla u rijaliti bila sam najdeblja devojka u kući. Pre toga sammnogo sedela jer sam radila u kol centru. Nisam živela zdravim životom“, zaključila je Holi.

prethodna strana 1 od 179 sledeca idi na stranu