Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Poznata pevačica otkrila kako je uspela da smrša 32 kilograma

izvor: Super žena
| Kolaž | 4 komentara

Džesika Simpson ovih dana u izuzetnoj je formi, a čitaocima magazina “InStyle” otkrila je tajnu svoje vitke figure.

U intervjuu za magazin “InStyle”, pevačica Džesika Simpson otkrila je šta ju je motivisalo da toliko smrša.

“Želela sam da u potpunosti uživam u tome što mogu da obučem venčanicu po drugi put. Želela sam da u celom događaju uživam kao prvi put. Nisam imala u planu koliko tačno želim da smršam, jednostavno sam želela da izgledam zdravo”, izjavila je pevačica.

“Zbog kilaže sam i pre prve trudnoće bila pod lupom javnosti, pa nisam želela da dozvolim da mi niko upropasti vreme provedeno sa decom. Moj suprug Erik i ja nedavno smo gledali stare slike u porodičnom albumu, i pitala sam ga ‘Dušo, što mi nisi rekao da spustim taj kolač?‘. On mi je odgovorio ‘Izgledaš divno.’ Oduvek je voleo svaku oblinu na mom telu. I oduvek smo imali zdrav seksualni život”, dodala je Simpson.

A kako je uspela da se otarasi suvišnih kilograma koje je nabacila tokom dve trudnoće u proteklih par godina?

“Vežbam pet dana u nedelji. Tri dana sa ličnim trenerom, u pitanju je kombinacija kardio vežbi i treninga snage, a onda sama radim kardio vežbe preostala dva dana. Nekako uspevam da održavam tempo, ali sam znatno usporila nakon venčanja”, objasnila je pevačica.

A na pitanje imaju li ona i suprug u planu još dece, odgovorila je: “Ne verujem. Roditi dva deteta uzastopce je samo po sebi suviše naporno. Ali, ako se u budućnosti desi da ih imam još, ne bih želela da zbog ovoga što sam sada izjavila pomisle kako nisu bila željena!”.

prethodna strana 1 od 179 sledeca idi na stranu