Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

On je razočarao neke koleginice, a Meril Strip ga je podržala

izvor: Super žena
| Kolaž | 6 komentara

Glumica Meril Strip stala je na stranu glumca Rasela Kroua koji je nedavno svojom izjavom razočarao pojedine koleginice…

Glumac Rasel Krou nedavno je razbesneo javnost izjavivši da nije istina da za starije glumice danas nema mesta u Holivudu, već da one ne mogu da se suoče sa činjenicom da više nisu toliko mlade i da bi trebalo da biraju uloge u skladu sa svojim godinama. Njega je podržala njegova starija koleginica Meril Strip.

“To sa Raselom… toliko mi je drago što ste pitali. Pročitala sam šta je rekao – sve što je rekao. Mislim da je njegova izjava bila pogrešno protumačena.. tj. ono o čemu je govorio. Govorio je o sebi. Novinar ga je pitao ‘Zašto ne odradite još jednog Gladijatora, znate, ljudima se film veoma dopao.’ A on je odgovorio ‘Suviše sam star. Ne mogu više da glumim gladijatora. Igram uloge u skladu sa svojim godinama”’, izjavila je glumica.

“A ja se slažem s njim. Dobro je biti svestan toga ko ste i živeti u skladu s tim. On je pokušao da na to skrene pažnju sopstvenim primerom”, dodala je.

prethodna strana 1 od 179 sledeca idi na stranu