Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Demantuje plastične operacije: "Moje lice će se još menjati"

izvor: Super žena
| Kolaž | 11 komentara

Izgleda da mlađe sestre Džener u korak prate starije sestre Kardašijan. Sada se i najmlađa od njih našla na naslovnoj strani magazina.

Najpopularnije tinejdžerke na svetu Kendal i Kajli Džener su nedavno čak objavile i svoje autobiografske knjige – i to sa 17 i 19 godina. Imaju i svoju modnu liniju, uspešan brend, a sada je i Kajli Džener dobila mesto u medijima.

O simpatičnoj tinejdžerki se poslednjih nekoliko meseci pisalo u novinama iz jednog razloga – stalno se nagađalo da li je povećala usne ili nije. U svom prvom intervjuu za magazin ‘Kosmopolitan’ ona otkriva istinu.

“Dok sam bila mlađa teško mi je bilo da živim pod tolikom medijskom pažnjom. U tinejdžerkom periodu se suočavate s mnogim promenama u svom životu, pogotovo kada ste poznati, ima i mnogo više ‘hejtera’ pa nije lako, posebno kad su sve vaše starije sestre tako lepe. Mogu imati krize i reći da više ne želim ovakav život, ali na kraju ne bih to menjala ni za šta na svetu. Ima mnogo više pozitivnih nego negativnih strana”, izjavila je.

Rijaliti zvezda se oglasila i oko tračeva o povećanju usana.

“Ljudi su me gledali kako odrastam od moje devete godine. Moje lice će se tek menjati. Sada kada znam sve tajne šminkanja i kako može promeniti lice i sigurno ću ih koristiti. Nisam protiv operacija. Nikad ne reci nikad, ali trenutno mi ne trebaju”, izjavila je.

Kajli je progovorila o razvodu svojih roditelja – “Nisam govorila ništa dok je trajalo snimanje. Samo bih otišla u svoju sobu i plakala. Ali, ako su oni srećni i ja sam valjda”, zaključila je.

prethodna strana 1 od 179 sledeca idi na stranu