Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Anđelina Džoli: Film mi je pomogao da budem bolji roditelj

izvor: novosti.rs
| Kolaž | 1 komentara

Stotine obožavaoca okupilo se ispred bioskopa u Sidneju kako bi pozdravili Anđelinu Džoli koja je došla na svetsku premijeru drugog filma koji je režirala…

Novi film Anđeline Džoli "Unbroken", o životu američkog sportiste koji je tokom Drugog svetskog rata bio zatvorenik, pomogao joj je da bude bolji roditelj, rekla je danas oskarovka.

Stotine obožavaoca okupilo se ispred bioskopa u Sidneju kako bi pozdravili Džolijevu koja je došla na svetsku premijeru drugog filma koji je režirala.

Zasnovan na bestseleru Lore Hilenbrand, film je priča o olimpijskom sprinteru Luisu Zamperiniju koji je 47 dana proveo u čamcu za spasavanje pošto je njegov avion oboren iznad Pacifika i još dve godine kao japanski ratni zarobljenik.

"Mislim da mi je kao ljudskom biću, kao majci, kao nekom ko radi po svetu, bilo očajnički potrebno da znam čoveka poput Luisa Zamperinija, da znam da nada postoji", rekla je Džoli.

Džoli je uspela da Zamperiniju pokaže grubu verziju filma, snimljenog u Australiji, pre njegove smrti u julu kada je imao 97 godina.

"Snaga snažnog srca i neumoljiva volja su izuzetno vredni, a to je vredno pominjanja", rekla je ona - "Moramo da se setimo toga i da se držimo toga jer je volja ta koja nas vodi i koja je uvek vodila ljude kroz mračna vremena", zaključila je Džoli.

Glumici i režiserki su se na crvenom tepihu pridružili njen suprug, glumac Bred Pit i Džek O'Konel koji igra Zamperinija.

Majka šestoro dece rekla je magazinu “Vaniti Fer” da je zainteresovana za rad u politici ili javnoj službi. Njen prvi film "U zemlji krvi i meda" o ratu u Bosni izašao je 2011. godine, pišu "Novosti".

prethodna strana 1 od 179 sledeca idi na stranu