Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Konačno srećan: Andrej Pejić promenio pol

izvor: Super žena
| Kolaž | 82 komentara

Najpoznatiji androgini maneken Andrej Pejić ostvario je svoj san. Fanove na Fejsbuku obavestio je da je promenio pol jer se oduvek osećao kao žena.

U poprilično dugom postu koji je postavio na Fejsbuk Andrej se zahvalio svima koji su ga podržavali i bodrili ga u ideji da konačno osvari svoj san i postane ono što je osećao da jeste. Postao je žena, operacijom promene pola.

Andreja, kako se sada Andrej zove napisao je:

"Želim svima da se zahvalim na podršci koju ste mi pružali. Svi ste mi pomogli na ovom putu gde sam mnogo toga naučio što svakako podseća na to zašto sam odlučio da ovo podelim sa vama javno"

"Menjamo se s godinama, ali ne mislim da je moja tranzicija napravila od mene drugu osobu. Ista sam osoba, samo drugačijeg pola. Nadam se da ćete svi moći da razumete."

Dalje u tekstu Andrej je podsetio mlade generacije koliko je važno da svi budu prihvaćeni bez obzira na to kog su opredeljenja. Kako kaže, svi zaslužuju isto poštovanje na ovoj planeti.

Andrej je o operaciji promene pola razmišljao još od njegove 13. godine i svestan da će njegova karijera trpeti na neko vreme, za operaciju se odlučio sada u dvadeset i drugoj godini.

U ostvarenju svojih ciljeva, sada Andreja, imala je punu podršku svoje porodice.

prethodna strana 1 od 179 sledeca idi na stranu