Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Novosađanka jedna od najlepših žena na svetu

izvor: telegraf.rs
| Kolaž | 76 komentara

Novosađanka Bojana Raonić, prema oceni posetilaca sajta Beautifulpeople.com, proglašena je za jednu od dvanaest najlepših žena sveta. Manekenstvom se bavi iz hobija, studira Fakultet tehničkih nauka, a u slobodno vreme voli da crta.

Ova dvadesetogodišnja Novosađanka pre nekoliko dana proglašena je za jednu od dvanaest najlepših žena sveta, prema oceni posetilaca sajta “Beautifulpeople.com” i krasiće stranice njihovog kalendara za 2014. godinu.

Za sebe kaže da je svestrana osoba, razumna i s visokim pragom tolerancije. Voli umetnost. Modelingom se bavi iz hobija, mada bi želela da joj to postane glavna profesija. Do tada, vredno uči i sprema ispite na Fakultetu tehnničkih nauka.

U razgovoru za "Telegraf" kaže da nije očekivala da će biti svrstana među najlepše žene sveta i da je ta vest i za nju bila pravo iznenađenje.

"Jako se čudno osećam. Ovo nisam očekivala. Kad sam videla da prave taj kalendar, poslala sam fotografije koje su radili različiti fotografi. Na primer, onu koju su izabrali sa sajta napravio je fotograf Milenko Đilas. Nakon toga sam potpuno zaboravila na takmičenje. Nisam razmišljala o tome. Mejlom su mi javili da sam izabrana", priča Bojana.

U manekenske vode je ušla sasvim slučajno - njen drug je počeo da se bavi fotografijom, a ona je bila prvi model. Tako se rodila ljubav prema ovoj profesiji, a Bojana je počela da šalje fotografije na razne konkurse. Dve godine kasnije (2011.) izabrana je za Mis Fejsbuka u Srbiji. Predstavljala je našu zemlju na takmičenju za Mis Fejsbuk univerzum i osvojila 10. mesto.

Iako bi volela da se ostvari u svojoj profesiji (inženjerski menadžment), ne krije da joj je želja da nastavi da krasi naslovnice.

"Velika mi je želja da se bavim modelingom, ali ne znam da li ću uspeti. Problem je što agencije sada traže visoke devojke koje mogu da nose revije i da budu modeli. Ja, nažalost, nemam tu visinu", iskrena je ova Novosađanka.

O Bojani su do sada pisali i mnogi svetski mediji. Među onima koji su je nazivali najlepšom Srpkinjom su i “Moorishharem”, “The Independet”, “Beautiful-women-pedia”.

Sve te titule Bojanu nisu uobrazile. Ona je i dalje skromna devojka, koja živi život jedne dvadesetogodišnjakinje.

Izvor: telegraf.rs

prethodna strana 1 od 179 sledeca idi na stranu