Arhiva
Čitate arhivu Super žene, novi sajt je na www.superzena.net

Koliko su "teški" Kardašijanovi?

izvor: Super žena
| Kolaž | 4 komentara

Porodica Kardašijan, koju predstavlja Kim i čine majka, sestre, brat i očuh, zaradila je na svom imenu 80 miliona dolara, a pola zarade pripada samo Kim.

Zahvaljujući rijaliti šou "U korak sa Kardašijanovima" porodica je od sebe uspela da napravi unosan brend, a novac stiže bukvalno sa svih strana bilo da prodaju svoju intimu, odeću, parfeme, nakit, kozmetiku...

Godišnji prihod koji ova porodica ostvaruje u poslednjih par godina kreće se između 20 i 65 miliona dolara, s tim što im je biznis dosta razgranat te svi članovi doprinose budžetu svojim nezavisnim poslovima i zajedničkim ulaganjima.

Zanimljivo je da je Kim Kardašijan u Americi poznata kao "mašina za pravljenje para", jer je način na koji dolazi do novca veoma zanimljiv. Naime, za svaki tvit u kome reklamira određenu kompaniju rijaliti zvezda dobija 25 hiljada dolara. Takođe, svaki put kada se pojavi na nekom događaju na njen račun stiže između 100 hiljada i milion dolara od kompanija koje je angažuju kao specijalnog gosta.

Njihova majka, Kris Džener tzv. "glava porodice" je menadžer i zastupa svaku od svojih ćerki, kao i sina dok je očuh Brus Džener vlasnik kompanije opreme za luksuzne avione.

prethodna strana 1 od 179 sledeca idi na stranu