Veliki godišnji horoskop za 2014. godinu

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Godišnji horoskop za 2015. godinu - Jarac

izvor: B92
|

Pročitajte šta čeka Jarca u 2015. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Posao: Generalno je ovo dobra godina za vas. Ili bolje reći ovo je godina žetve, pa sada vidite šta ste uradili u prethodnoj. Vaš vladar Saturn je tih u vašoj senci. Naravno da taj položaj može da dovede do toga da se sklanjate od ljudi, da imate potrebu za samoćom i izolacijom što može da pogoduje Jarčevima kojima vrsta posla dopušta takav luksuz.

Oni koji su rođeni par dana posle 28.decembra, Neptun pravi dobar aspekt i podrzava ih da dostižu svoje snove, ali na temeljan način. Poslednja dekada februara meseca kao i prva nedelja aprila tranzit marsa vas ugrožava, pa možete imati problema na postojećem poslu ili u najblažoj varijanti da imate jako naporan period.

Krajem juna i početkom jula na redu su bitne odluke. Budite oprezni. Jesen donosi dobre finansije. Rad sa inostranstvom, medijski poslovi, studije sve je pod dobrom zaštitom tokom jeseni kada se Jupiter nađe u znaku Device. Satbilan i najjači period u polju posla je kraj jula, oktobar i novembar ove godine.

Ljubav: Prva dekada ovog znaka biće mnogo više povlašćena u ovom polju za razliku od druge dve kada je ljubav u pitanju. Promene na ljubavnom i pračnom planu doneće uticaj Urana, a najviše rođenima 3.,4. i 5.januara. ne treba da paničite.To je samo sled događaja, a vi ste toga svesni.

Neki Jarčevi će poželeti da se vrate nekoj staroj priči, ali to neće biti poželjno. Na vama je izbor.Ne gubite vreme na nebitne ljude posebno u prvoj polovini godine. Bračni će da se preispituju o kvalitetu odnosa. Mogući su problemi sa ljubomorom i posesivnošću, ali sve je to prolazna varijanata. Juli i avgust su meseci rezervisani za strast.

Jesen za vas donosi nove mogućnosti. Možda će neko od vas da se odluči za brak tada. Poznata je vaša odanost. Pa kada ste već odabrali neka vam je sa srećom. Slobodnima je septembar najizvesniji mesec da upoznaju osobu koja im odgovara.

Zdravlje: U ovoj godini bićete skloni povredama i kožnim infekcijama. Hronični problemi u polju zdravlja su mogući na početku godine. Obratite pažnju na bubrege tokom jesenih i zimskih meseci.

__________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
foto: Bec Morris/Flickr