Veliki godišnji horoskop za 2014. godinu

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Godišnji horoskop za 2015. godinu - Rak

izvor: B92
|

Pročitajte šta čeka Rakove u 2015. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Posao: Saturn vlada vašom svakodnevicom pa ćete imati rutinu i bavićete se sitnim problemima na poslu u toku ove godine, rešavaćete tuđe poslovne probleme, a za vas šta ostane i da li će da ostane. Ne zaboravite da će se Saturn sve do 21.decembra 2017. godine zadržati u znaku Strelca, u vašem prirodnom 6.polju, polju posla i da vam time nudi šansu da da se učvrstite na nekom mestu ili da ono što ste poslednje dve i po godine razmišljali da radite, ali se niste usudili, da započnete tu poslovnu priču. Neće sve vreme praviti jak uticaj na sve dekade. Vama i može Pluton svojom opozicijom da komplikuje situacije i sve odnose. Manje sreće za vas, ali promena napretek. Bitno je kako ćete se vi sami postaviti, a mnogo toga zavisi od vaših natalnih pozicija planeta. I Uran vas “udara” tako da ćete imati osećaj kao da ste na vrtešci. Pazite se dvosmislenih situacija i odnosa na poslu tokom cele godine.

Ljubav: Rakovi prve dekade, naročito oni koji su rođeni pre 25.juna su zaštićeni Neptunovim uticajem koji će im doneti drugačiju filozofiju, lepe trenutke i ušuškanost od nekih nedaća koje su imali ranije. Više ćete se posvetiti drugima nego sebi. Događaji mogu da osciliraju a od vas se traži da reagujete u pravom trenutku i sa smislom. Mnogi od vas će biti nepravedno optuženi od strane voljene osobe, a neki i sa pravom, ali će doslovno rečeno, shvatiti sa kim u stvari žele da podele budućnost. Pitanje je da li ćete neke greške moći da ispravite. Morate biti svesni da se sve oko vas promenilo, ljudi su se promenili, a i vaš pogled na svet i odnosi su totalno drugačiji.

Tek od ulaska u znak Device (12.avgust), Jupiter će doneti lepe događaje u emotivnom polju. Kao da ćete biti nagrađeni za vaše razumevanje, saosećajnost, posvećenost. Pre Jupiterovog tranzita, Venera će se malo poigrati sa vama od 6.juna do avgusta, ali ne zaboravite da se ona vraća u znaku Lava tokom septembra i par dana u oktobru pa će tokom tog perioda ljubav biti u središtu pažnje, ali ćete biti osetljiviji na odnose i to više nego inače. Morate bti svesni da tranzit nije u sektoru koji vam donosi stabilne odnose, pa zato pazite šta radite ako ste već u nekoj vezi ili braku.

Novembar i decembar vam donosi kontakt koji je više racionalan nego strastven, ali ima tendenciju da preraste u ozbiljno partnerstvo. Na vama je da odlučite. Od juna do sredine septembra, rođeni poslednja dva dana ove dekade imaju veliku šansu da srede svoje odnose, bračne ili dugogodišnje. U tome će imati podršku Saturna koji se vraća par stepeni u znak Škorpije. Bilo kakva odluka da je u pitanju, nećete pogrešiti.

Zdravlje: Saturn se našao u vašem polju bolesti i traži oprez. Ne zanemarite zov tela, jer se nikada ne zna. Kod vas uvek pozitivna emotivna stanja utiču na psihofizičko stanje, pa će tako biti i ove godine.

__________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
foto: Bec Morris/Flickr