Veliki godišnji horoskop za 2014. godinu

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Godišnji horoskop za 2014. godinu - Rak

izvor:
|

Pročitajte šta čeka Rakove u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Posao

Prva polovina godine vam je izuzetno naklonjena na svim poljima života, pa i po pitanju vašeg poslovnog uspeha. Tada lakše dolazite do zaposlenja, napredovanja, dobrih promena, prelaska u drugu i bolju firmu.... Ipak i vi morate biti preduzimljiviji kako bi ostvarenja bila veća. Ovo je pravo vreme za sveopšti boljitak u vašem životu. U dobrom ste periodu i za novac. Da bi od avgusta više sreće imali preko novca partnera, kao i kroz nasledstvo, uzimanje pozajmica i kredita za konkretne stvari. Januar vam donosi sjajnu ideju ili neobičan susret koji će vam pokrenuti interesovanja za nešto novo, što bi mogli realizovati sve do kraja godine. Ova godina vam je naklonjena i za pokretanje privatnog biznisa. Samo budite strpljivi i prvenstveno sve dobro isplanirajte pa tek onda krenite u realizaciju.

Ljubav

Kako vam neće nedostajati optimizma i unutrašnjeg sklada do avgusta, tako ćete biti pozitivno pokrenuti i na ljubavnom planu. Na jedan neposredan način prilazite svim udvaranjima. A ona koja vam baš i ne prijaju, znaćete kako da ih izbegnete. Bićete omiljeni u svakom društvu, a udvaranja će biti na pretek. U sjajnom ste periodu za ljubav, kada bi trebali da birate bolje od boljeg. Međutim čitavu godinu primate uticaje, koji vas upozoravaju da morate biti odgovorni u emotivnim odnosima, kako bi ih i zadržali. Svaka neodgovornost, površnost, nedostatak razumevanja prema voljenoj osobi, ubrzo će vam doneti probleme, kao i rastanak. Ako dođe do razdvajanja u vezi ili braku, daće vam se prilika da poboljšate odnsoe. Pod uslovom da ne ponavaljate stare greške. Do pomirenja bi moglo doći od marta pa sve do avgusta. Od početka godine pa do kraja jula, sasvim vam je ostvarivo da uđete u zajednički život sa voljenom osobom. S tim da bi kasnije došlo do zvaničnog venčanja. Ukoliko ovakve planove koče neka objektivna dešavanja u vašem životu ili životu partnera, od marta do juna nalazite adekvatna rešenja problema. U julu bi lako mogli ući u duplu vezu. Dok avgust obećava romantičnog partnera, naročito akto tada idete na more. Svakako su interesantne veze u blizini vode. Septembar vam omogućava ljubav sa jednim dominantnim sportistom ili uniformisanom osobom. Od oktobra pa do kraja godine, bitne ljubavi se pokreću sa osobom iz inostranstva, ali i preko posla kojim se bavite... na službenom putu.

Zdravlje

Ono što bi moglo da vam zadaje ozbiljnije probleme tokom cele godine, je vaš apetit. Ukoliko odgovornije ne pristupite ovom problemu, možete očekivati samo još veće i neprijatnije gojenje. Pod hitno nađite sebi najprihvatljiviji način, kako bi se izborili sa kilažom. Svakako, fizičke aktivnosti bi sigurno mnogo toga olakšale. Ovo je za vas ozbiljan problem. Inače se nalazite u dobrom periodu za svoje zdravlje. Mnogo bolje ćete se osećati nego prethodnih godina. Ako se i pokrenu neke tegobe, lako ćete se izboriti sa njima. Postoji mogućnost lakše povrede u domu, pa budite oprezni pri radu i kretanju kroz kuću. Od avgusta pa do kraja godine, biće vam potrebna bolja organizacija svakodnevnice, kako ne bi došlo do velikog zamora.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600
foto: Bec Morris/Flickr