Veliki godišnji horoskop za 2014. godinu

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Godišnji horoskop za 2014. godinu - Bik

izvor:
|

Pročitajte šta čeka Bikove u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Posao

Ova godina će obeležiti bitne promene na poslovnom planu. Na jedan drugačiji način sagledavate svoju karijeru i spremni ste na sve vidove kompromisa, koji bi vam omogućili ostvarenje bitnih poslovnih planova. Do avgusta ćete praviti razno razne eksperimente, menjati ideje, poslove i poslovne partnere. Od marta do kraja maja, mogli bi da se aktivirate i kroz neke poslovne aktivnosti, koje su vam u prošlim vremenima donosile dobru zaradu. Tu je omogućena i obnova kontakta sa starim saradnicima, gde bi započeli saradnju. Odlučnost i upornost će vas pratiti tokom novembra. Da bi decembar doneo mnogo više radosti kroz uspeh koji postižete. Ova godina vam je naklonjena za dobitak zaposlenja, sve vrste promena, kao i partnerske poslovne odnose.

Ljubav

Januar je mesec, kada bi trebali da donesete važne zaključke i odluke u vezi bivših ljubavi. Biće vam omogućeno da ponovo ostvarite kontakt, koji će vam doneti konačne odgovore. Da li je to ljubav koja bi vas mogla usrećiti ili se definitivno udaljavate od partnera. Obostrana spremnost na promene ponašanja, trajno bi mogla da vas spoji. Interesantne su i ljubavi sa osobama koje žive u inostranstvu ili često putuju. Tokom ove godine imaćete tri perioda kada bi zbog nesporazuma, tuđih komentara, pogrešnog tumačenja postupaka partnera, mogli doći do sukoba i ozbiljnog udaljavanja. To će se dešavati tokom februara, juna i oktobra. Uz malo pažnje i strpljenja sprečavate rastanak sa voljenom osobom. Uticaji su kraktortajni, tako da ubrzo dolazite do prave istine. Ljubavi koje se pokreću preko prijatelja, biće interesantne u martu. Dok april nosi priču o bitnim tajnim ljubavima, kao i ljubavima sa osobama koje žive daleko preko mora. April i maj su kao stvoreni za novi početak. Ljubavi na moru ili negde u blizini vode, okarakterisače juli i avgust. Snažne ljubavne priče su one koje kreću u avgustu. Septembar omogućava lepe priče preko posla kojim se bavite. Izlazak na elitna mesta pokreće ljubav sa odmerenom i prijatnom osobom u oktobru. Strastvene veze, očekujte u novembru. Ali tada bi moglo doći i do ljubomore koja bi nepovoljno uticala na sve emotivne odnose. Većina pripadnika ovog sazvežđa, kraj godine će dočekati sretno zaljubljeni. Ekspanizja ljubavne sreće vas očekuje u decembru.

Zdravlje

Do kraja jula bi trebali mnogo više pažnje da posvetite svom zdravlju. Sve ono što osećate da vas negde muči, trebali bi da prekontrolišete. Ne brinite se. Ovo nisu nikakvi signali koji bi mogli doneti većih zdravstvenih problema, već je jednostavno došlo vreme da se više brinete o svom zdravlju i da značajno poboljšate stanje vašeg organizma, vratite energiju koju ste nekada imali. Sve sportske aktivnosti su takođe preporučljive, što više boravka na otvorenom prostoru i u prirodi, izuzetno će vam prijati. I svoju liniju dovedite u red, ako niste zadovoljni. U avgustu vam je osetljiv stomak. Septembar i oktobar vam vraćaju jaku energiju i stabilnost. Do kraja godine radite na imunitetu.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600
foto: Bec Morris/Flickr